Over ons

Over Stoepje Bakker Nico

Nico was nog een kind toen hij in aanraking kwam met het marktleven. Hij was nog maar 12 jaar toen hij al met zijn vader meeging. Omdat hij hier als kind al liep, zag hij alle klanten opgroeien. Kinderen die toen met hun ouders meekwamen, zijn nu zijn klanten! Van deze kinderen, ziet hij nu ook weer kinderen aan de kraam komen. “Dat is toch prachtig om te zien.”

Hoe is Nico ‘t Stoepje ondernemer geworden?
Toen Nico van school af kwam, heeft hij eerst een tijdje in de kaas gewerkt en in dienst gezeten. Hierna was hij 20 en bedacht hij dat hij het werken bij zijn vader toch wel heel leuk vond. Hij is dus weer terug de markt op gegaan en verkocht hier brood en banket, samen met zijn vader. Toen hij 26 was, nam hij het stokje van zijn vader over. Vanaf 2010 is Nico een echt ’t Stoepje ondernemer. 

’t Stoepje bakker Nico op de markt 
De altijd gedreven Nico staat wekelijks op 5 verschillende markten. Elke dag gaat hij er weer vol voor om zijn klanten de lekkerste, verse producten te verkopen. Nico wil namelijk zijn klanten kunnen verzekeren van uitstekende kwaliteit, prijs en service! Daarnaast denkt hij graag mee met zijn klanten om ze met de geschikte producten naar huis te laten gaan. 

Nico houdt van afwisseling en laat dit ook terug zien in zijn assortiment. Hij probeert altijd mee te gaan met de trends. Wanneer hij merkt dat er veel vraag is naar een product, zorgt hij dat dit vanaf dat moment ook in zijn assortiment thuis hoort. Wil jij nou net iets wat Nico niet heeft? Laat het weten en Nico neemt dit een week later voor je mee! 

Verstand van brood
Nico is van kinds af aan al met brood aan het werk. Dit zorgt ervoor dat zijn kennis van brood met de jaren alleen maar groter is geworden. Daardoor kan hij jou dus altijd helpen met het maken van de juiste keuze.

Wat maakt jouw werk zo leuk? 
“De hele combinatie! Elke dag is anders, de dagen vliegen voorbij. Aan het werk in de buitenlucht, in contact met leuke mensen en de lekkerste producten. Zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet? Wanneer het marktleven in je bloed zit, geniet je elke dag van dit mooie werk.”